Kvalitetni lasni podaljški iz naravnih las

Kvalitetni lasni podaljški iz naravnih las

Nekatere punce imajo že naravno lepe in dolge lase, nekatere od nas pa si tega lahko samo želimo. Vsak dan na internetnih medijih objavljajo slike punc z lepimi lasmi in bujnim volumnom. Tudi televizijski mediji nas vsak dan zasipajo z hoolywoodskimi zvezdami z popolnim zgledom in bujnimi lasmi.

Nekatere ženske si pomagajo z dodatnimi pripomočki za hitrejšo rast las kot so prehranska dopolnila, super hrana in msm dopolnilo. Te snovi vse pripomorejo k hitrejši rasti las, vendar pa so postopki puščanja las res lahko dolgotrajni. Veliko punc ima svoje dolge lase, ki si jih kasneje postriže in potem nastopi razočaranje in obžalovanje. Kadar si ženska želi dolge lase je pripravljena narediti zanj skoraj vse. Super metoda za lepe in bujne lase je podaljševanje las ali kvalitetni podaljški iz naravnih las. To je ena izmed najbolj priljubljenih izbir, kadar se ženske odločijo za dolge in bujne lase.

Lasni podaljški zgledajo kot naravni lasje, če so seveda kvalitetni. Kvaliteta lasnih podaljškov je zelo pomembna, saj kvalitetni podaljški držijo dlje časa so sijoči in se zlivajo z vašimi lasmi. Nekvalitetni lasni podaljški začnejo predčasno izpadati iz lasišča so ne sijoči, se lomijo in vozlajo. Če želite imeti lepe dolge lase dlje časa, potem boste morale odšteti malo več denarja za dobro kvaliteto in dobro narejene podaljške popolnoma naravnega videza. Lasni podaljški so narejeni iz naravnih las in jih lahko po želji tudi barvate in strižete. Lasni podaljški so mehki na dotik in sijočega videza. Izbirate lahko različne dolžine lasnih podaljškov, odvisno je od vaše želene dolžine. Izbirate lahko tudi različne barve in barve odtenke. Lasne podaljške pa lahko po želji tudi pobarvate. Lasni podaljški se pojavljajo v ravni in kodrasti obliki, izberete pa lahko lasne podaljške z veliko volumna ali podaljške že z prameni.

Pričeska lahko uredi ali uniči vaš videz, zato je pričeska še tako pomembna za vas. Dobra pričeska je stilsko dodelana in vam paše na vaš stil in obliko obraza. Vsaka pričeska je različna in vsaka pričeska ne paše vsakemu. Pred striženjem ali spreminjanjem pričeske se pogovorite z svojim frizerom, če bi vam želena frizura pristajala. Pomagate si lahko tudi z različnimi aplikacijami, kjer si lahko spreminjate pričesko in barvo. Preden pa se odločimo za lasne podaljške pa se moremo pozanimati z našim frizerjem. Pomembno je, da veste kako dolgo boste imeli lasne podaljške , ali potrebujete posebno nego za lasne podaljške. Pozanimajte se tudi, kako vam bodo odstranili lasne podaljške. Vprašajte vašega frizerja ali ima naravne lasne podaljške , ki so 100% iz naravnih las. Sintetični lasje so nenaravnega videza in s časoma začnejo izpadati in se vozlati. Takih podaljškom ne moremo nositi dolgo in z njimi lahko naletimo na večje zaplete. Vprašajte vašega frizerja tudi ali so vaši lasje sploh primerni za lasne podaljške.

Vsak las ni primerni za težo lasnih podaljškov, zato se o tem tudi pozanimajte. Če imate tanke in lomljive lase, vam bodo odsvetovali podaljševanje las, saj se vaši lasje še bolj začnejo lomiti in trgati. Vprašajte tudi katera tehnika je za vas najbolj primerna, glede na tip vaših las in gostost, volumen. Ena od metod je podaljševanje z čepki ( keratinom) je neboleč postopek, ki traja približno uro in pol. Odstranitev teh podaljškov je enostaven postopek, ki pa traja približno 10-20min. Ta oblika podaljševanja las ni primerna za vsakogar, zato se o tem prej posvetujte. Za lep volumen in naraven videz pa boste potrebovale od 100-200 lasnih podaljškov. Podaljške lahko nabavite kar v Mariboru. Poskrbite pa, da bodo lasni podaljški res kvalitetni in z njimi ne boste imeli nobenih težav. Povprašajte tudi če ,lahko izbirate med različnimi težami lasnih podaljškov.

Izberete lahko tudi različne podaljške na klipsne ali sponke, katere lahko po želji tudi odstranite in spet vstavite. Narejeni so iz naravnih las in so popolnoma naravnega videza. Izberete lahko čop ali konjski rep, izberete lahko tudi kodraste ali ravne dolge ali kratke, pobarvane ali s prameni. Tile lasni podaljški so zelo praktični za ženske, ki se hitro naveličajo svoje pričeske in zelo rade hitro spreminjajo svojo dolžino las. Dobavljivi so v vseh barvah in velikostih, te lase pa lahko poljubno tudi strižete in barvate.

great-1