LED vgradni paneli

led-paneli-vgradniLED paneli ali plošče, so svetlobne LED diode, ki so ponavadi pravokotne oblike in večje velikosti. Super učinkoviti LED vgradni paneli so odlična zamenjava zastarelih fluorescenčne sijalk, ki pa se še vedno uporabljajo v podjetjih, domovih in pisarnah po vsej državi. Z uporabo led panelov pokrijemo večjo površino in zajamemo celotni prostor z svetlobo. Že z enim led panelov lahko ustvarimo veliko boljšo vidljivost, ki ne moti in draži očesa, kot običajne luči. Osvetlijo celoten prostor z prijetno svetlobo, ki ne blešči ali draži očesa.

Zakaj so primerni vgradni LED paneli?

Primerni so za večje objekte ali prostore. Običajne žarnice imajo krajšo življenjsko dobo v primerjavi z LED paneli. Izbirate pa lahko med različnimi barvnimi LED paneli in različnimi oblikami. Najbolj običajni so podolgovati ali pravokotni LED paneli, ki pa so dobavljivi tudi v Sloveniji. Različni dizajni, zelo tankega videza pa popestrijo dom in naredijo še tako posebno vzdušje.

Za razsvetljavo večjih prostorov ali objektov so najpogostejša izbira ravno LED paneli. S svetlobo pa pokrijejo celotno območje. Z izbiro panelov iz LED skupine pa prihranimo denar in energijo. Prijazni so tudi do okolja in ljudi, saj so narejeni iz materialov, ki ne vsebujejo škodljivih in strupenih snovi. Popolnoma se jih da reciklirati in so zelo preprosti za uporabo. Uporabljamo jih lahko takoj po namestitvi in od začetka do konca delujejo z isto svetlobno močjo. Navadne žarnice pa ob koncu življenjske dobe izgubijo moč svetlobe in svojo funkcijo. Kakovostni in učinkoviti LED paneli pa se pogosto uporabljajo za pisarniške prostore, za razsvetljavo šol, bank, bolnišnic in drugih ustanov. LED paneli so primerni tudi novogradnjo in moderen stil. Na voljo so v različnih velikostih in tudi dizajnih.  Izbira led panelov pa postaja vedno bolj priljubljena zaradi same funkcionalnosti in neverjetnega varčevanja.

Vidljivost LED panelov

led-vgradni-paneliPrimerni so za vsak prostor in območje, kjer potrebujete svetlobo in dobro vidljivost. Prav tako so led paneli primerni tudi za moderni zgled prostora , ki omogoča boljše svetlobne pogoje in bistveno manjšo porabo električne energije. LED paneli so izdelani iz kakovostnih in vzdržljivih materialov , ki imajo zelo dolgo življenjsko dobo in so odporni tudi na močne udarce. Omogočajo boljšo svetlobo, ki ne izgubi moči tudi ob koncu življenjske dobe. Aluminijast okvir led panelov prepreči dovod toplote, med uporabo pa luči ne oddajajo toplote in niso nevarne na dotik. Led paneli zagotavljajo najboljšo kakovost svetlobe, ki ne utripa ali blešči. Nudi nam enakomerno porazdelitev svetlobe, ki pa porabi kar 80% manj energije kot običajni paneli ali luči. Ne brenčijo ali ustvarjajo neprijetnega zvoka, primerni pa so za vsakega posameznika. Led paneli so enostavni za uporabo, ki pa traja kar 100.000 ur.

Izberete pa lahko tudi barvne led panele, ki popestrijo dom ali drug prostor. Uporabljajo se v slikarske in artistične namene. Najbolj priljubljena izbirna led panelov pa so vsekakor beli in modri led paneli.

Ne vsebujejo živega srebra, ki je zelo škodljiv zdravju in se jih da popolnoma reciklirati brez onesnaževanja okolja.

Kakovost vgradnih panelov

Na tržišču najdemo različne kakovosti led panelov, vendar pa izberite kakovostne. Razlikujejo se v ceni saj so kakovostni veliko dražji od običajnih. Vendar pa kakovostni služijo vrsto led brez popravil in okvare. Kakovostni led paneli nam prihranijo denar za vzdrževanje in samo porabo električne energije. Oddajajo naravno svetlobo in izboljšajo energetske učinkovitosti. Ustvarijo svetlobo polnega spektra , ki izboljša vidljivost in hkrati varnost.