Najem apartmajev v Moravskih toplicah

Napetost in stres sta izvor najnevarnejših in resnih boleznih, zato je pomembno da poleg dela še poskrbimo za dovolj spanca in sprostitve. Tudi zdravniki predlagajo oddih, zato si privoščite ugoden najem apartmajev v Moravskih toplicah.

apartma-najemVsak od nas si rad privošči sprostitev v apartmajih in malo razvajanja po napornem življenjskem slogu. V apartmaju v Moravskih toplicah vam nudijo bogato izbiro wellness storitev in drugih kozmetičnih storitev. Pohvalijo se lahko z največjim wellnessom v tem delu Evrope. Izstopajo pa prekmurske vrline- bučno olje, med, zelišča… V Termah 3000 pa najdemo tudi Thai center, kjer pa nudijo tajske in antistresne masaže in storitve. V masažnem centru vam nudijo pravo tradicionalno tajsko masažo. Osebje prihaja iz tajske in z eteričnimi olji in izvlečki poskrbijo za vsako stranko posebej.

Najem apartmajev v bližini hotelov
Vpliva pozitivno na naš sistem, pomiri kožo in celotno telo, nas osveži in izboljša krvavitev ter zmanjša bolečine. V bližini apartmajev v Moravcih vam nudijo kopanje v termomineralni vodi, ter različne izdelke , ki vsebujejo termomineralno vodo. Zelo primerna je tudi za športnike in bolnike z kožnimi boleznimi.

Thermalium center 
Nahaja se v termah 3000, je center namenjen predvsem sprostitvam, lepoti in dobremu počutju. V ponudbi vam nudijo ve kot 150 terapevtskih storitev. Poudarjajo na lepoto in energijo sočloveka. Negovalni tajski rituali so odlična tehnika za sprostitev mišic , zato so zelo primerni za športnike. V centru vam nudijo tudi nego obraza in različne pilinge proti staranju, aknam, dermatitisu, gubam…

Športne priprave v Moravskih toplicah
Na podlagi črne termomineralne vode in kulinarične ponudbe zdravijo in pripravljajo še tako dobre športnike. Nudijo pa ji udobje in prav posebno doživetje. Ponujajo številne športne kapacitete kot so peščena igrišča za tenis, umetna igrišča za badminton, igrišče za odbojko, košarko, rokomet, nogomet in hokej. Imajo najdaljše igralno golf igrišče v Sloveniji.

Nudijo pa tudi nordijsko hojo, kolesarjenje, pohodništvo, plavanje in vse mogoče športnike.Zaradi uporabe njihove vode pa se športniki še tako sprostijo in prav tako njihove mišice.

Zaradi lahkotnega gibanja v vodi, voda vpliva na večje gibljivost sklepov, povečuje mišično maso, in povečuje vzdržljivost mišic in povečuje moč. Voda zmanjšuje napetost v mišicah in sklepih. Pospešuje pa krvni obtok , primerna pa je za okrevanje po poškodbi. Vsekakor pa voda pomaga ohraniti življenjsko energijo in izboljša imunski sistem celotnega telesa. Športnikom ponudijo tudi najrazličnejše zdrave športne menije in analizo treningov vsakega posameznika. Športniki pa lahko v Moravskih toplicah izberejo tudi ustrezno zdravstveno  pomoč ali zdravljenje. Izberejo lahko tudi možnost okrevanja oz. rehabilitacije v različnih wellnessih. Športniki imajo tudi možnost obiska bazenov in prostega vstopa v fitnes center. Uporabljajo pa lahko tudi brezplačni internet in televizijo v nekaterih hotelih.

Kampiranje v apartmajih ob termalnih vrelcih
apartmaji-kopanje
Kampiranje v apartmaju je najbolj idealen umik v sproščajoče okolje in mirno naravo. Kampiranje deluje blagodejno na našo telo in duha. Deluje tudi antistresno in terapevtsko. Kadar živimo v sožitju z naravo, lahko nekaj energije izčrpamo kar iz same narave in s tem povečamo življenjsko energijo.

Terme 3000 imajo tudi svoj lastni kamp. Zelo lepo urejen kamp vam nudi aktivne počitnice za vse generacije. Kamp vam omogoča neposreden vstop v bazene, bazeni pa so že vključeni v ceno kampiranja. Prav tako pa lahko gostje kampa uporabljajo še druge hotelske bazene in storitve welness centrov. Kot obiskovalec kampa pa boste morali upoštevati nekatera hišna pravila kampa. V kampu ne smete nekontrolirano kuriti ognja in povzročati glasne zvoke, saj se v naravi nahajajo tudi najrazličnejše živali, kipa so predvsem plašne. Kadar greste kampirat z svojimi otroci poskrbite za njihovo varnost. Upoštevajte želje drugih in se vedite spoštljivo.