Prednosti in slabosti skupinskih križarjenj

Prednosti in slabosti skupinskih križarjenj

Skupinsko križarjenje je ena od svetovnih ločnic v življenju posameznika. Poznamo ljudi, ki zaradi svojega straha ne bi prestopili praga križark in tiste, ki so bili že več kot na 40 križarkah. Naše mnenje o križarjenju je nekje vmes. Zlata sredina kot pravijo. Vedno več ljudi se odloča za vsaj eno skupinsko križarjenje na leto. Ker križarjenje v skupini postaja novodoben trend smo se odločili, da vam bomo predstavili nekaj prednosti in slabosti potovanja v skupini s križarskimi ladjami. Seveda verjamemo, da prednosti močno presegajo padce, toda v duhu nepristranskosti vam dajemo seznam nekaterih prednosti in slabosti počitnic na križarjenju. Upamo, da vam bo to pomagalo pri odločanju, kakšne počitnice so za vas, in zagotovo upamo, da bo križarjenje vaša rešitev!

Resultado de imagem para mediterranean cruises

1. Pridobivanje idej in uvida v mesta

Kakšen boljši način obstaja, da dobite vtis od regije, kot da križarite skozi to območje? Obiščete lahko različna pristanišča, vsaka s svojimi domislicami, udobjem in kulturo, ob koncu dneva pa se še vedno vračate na vašo udobno ladjo. Sovražite določeno pristanišče? Izberite poti, ki se ne ustavijo. Ljubite pristanišče? Prepričajte se, da rezervirate križarjenja, ki vključujejo mesto katerega bi radi videli.

2. Različne destinacije križarjenj

Ta točka je dejansko skromna; od vseh potovanj na svetu je verjetno vsaj sto ali več povezanih s skupinskimi križarjenji. Niste omejeni samo na eno vrsto križarjenja. Pojdite tja, kamor želite iti. Želite iti na Bermude, Evropo, Azijo, Avstralijo, Aljasko ali Karibe? Potem pojdite. Obstaja pot za vse.

3. Malo pakiranja pred skupinskim križarjenjem

Križarjenje je kot potovanje, vendar vam ni treba obdržati pakiranja in razpakiranja. Nekaj ​​čudovitega je, da enkrat za celotno potovanje razpakirate in se ne rabite ponovno pakirati, dokler se ne vrnete domov. Sedite, sprostite se in pustite, da vas posadka in vaš plavajoči dom odpeljejo od doma na destinacije.

4. Križarske linije so med seboj skladne

Večina potovalnih linij ima enak proces in osnovni koncept križarjenja. Zabava, hrana, pristanišča in dejavnosti na ladji. Zakaj vam je to pomembno? Eden glavnih razlogov: lažje je preklapljati med vrsticami, če najdete drugo pot, ki vam je všeč ali želite poskusiti nekaj novega, in še vedno boste vedeli, kaj lahko pričakujete. Svet je vaša ostriga, ko gre za križarjenje. Možnosti so, če je kraj, kjer želite iti, ki se dotakne velike reke ali oceana, je križarjenje, ki se ustavi tam.

5. Raznolikost možnosti jedilnika

Morda razmišljate, kako to tekmuje s počitnicami na kopnem? Na obali je vedno več restavracij. Čeprav je to res, koliko izbir bi lahko imeli, če bi bivali v all-inclusive letovišču? Ali koliko denarja bi porabili za preizkušanje nove kuhinje vsako noč v različnih restavracijah v mestu? Danes imajo velike ladje za križarjenje na svojih ladjah veliko prizorišč, od katerih so številne brezplačne, in še več, ki zahtevajo le majhno kritje. Italijanska, azijska, mehiška, francoska in celo dobra stara ameriška hrana za udobje – verjetno je, da bo na vašem križarjenju na voljo veliko različnih kuhinj.

Več si preberite na: Pozejdon Turizem